Kur cilësia e ajrit është e mirë

Më të rejat, Të flasim për ajrin

Mirë 0-50: Është një ditë e bukur për të qenë aktiv edhe jashtë

A mund të ndihmoj unë në zvogëlimin e ndotjes me Materiet grimcore?

Po!Por si:

  • Merrni vetura më pak, përdorni së bashku disa persona një veturë
  • Përdorni trafikun publik, biçikletën dhe ecni
  • Vendosni termometrat më lartë në verë e më ulët në dimër
  • Mos digjni vaj të përdorur, goma, plastik, mbeturina, thëngjill, letër,
  • Mbani në rregull automobilat dhe makinat tjera.

Burimi: AMM

#leteflasimperajrin #letstalkaboutair

Leave a Reply