Kur cilësia e ajrit është mesatare?

Më të rejat, Të flasim për ajrin

Mesatare 51-100 – Personat që mund te jenë të ndishëm ndaj ndotjes së ajrit

Personat që zakonisht janë të ndjeshëm: Merrni në konsideratë zvogëlimin e aktiviteteve të gjata dhe të lodhshme.

Bëjini kujdes simptomave si kollitja, mungesë e ajrit gjatë frymëmarrjes. Këto janë shenja që të zvogëloni aktivitetet e juaja.

Të tjerët: Është një ditë e bukur për të qenë aktiv edhe jashtë.

Fakte kryesore për ndotjen e ajrit: Ndikimet në shëndet, nga ndotja e ajrit

  • Ndotja e ajrit mund të shkaktoj probleme serioze shëndetësore, përfshirë këtu sulmet e astmës, sulmet e zemrës, goditje në tru dhe vdekjen e hershme.
  • Ndotja me materiet grimcore (pluhur) mund të jetë problem në çdo kohë të vitit, varësisht se ku jetoni. Mund të zvogëloni ekspozimin ndaj ndotjes dhe prapë se prapë të ekspozoheni!

Burimi: AMM

#leteflasimperajrin #letstalkaboutair

Leave a Reply