Si është kthyer natyra nga pandemia

Më të rejat

Të gjithë kemi qenë dëshmitar se coronavirusi i ka dhëne  mjedisit një pushim nga ndotja e jetës moderne.

Nga e gjithë bota është raportuar ulja e ndotjës së ajrit dhe kjo ka ndikuar nga kufizimet e levizjeve dhe kujdesi i shtuar nga virusi i cili kërkon distancim shoqëror për të ngadalësuar përhapjen e infeksionit.

Qielli i disa vendeve të Kinës ështe pa smog

Gjithashtu dhe Los Anxhelos

Edhe Italia është përmirësuar në cilësin e ajrit

Si pasojë e ndalimit të qarkullimit të veturave edhe Nju  Jorku, Seattle dhe San Francisko ndjeshëm është përmirësuar ajri.

Me më pak trafik varkash, uji në kanalet e Venecias është i qartë në vend të ngjyrës së tij të zakonshme të errët të gjelbër.


Ju mund të shihni drejt e në fund, edhe peshqit janë rikthyer në disa pjesë.

Burimi: Telegraf.

Leave a Reply