Behare Bajraktari “Evropiani i Viti 2022” kandiduar nga BE-ja

Green journalism, Më të rejat

Si pionere dhe themeluese e Gazetarisë së Gjelbër jam shumë e gëzuar dhe e nderuar që BE-ja më ka kandiduar si “Evropiani i Vitit 2022” .

S’ka mundur të jetë më mirë për Gazetarinë e Gjelbër, për gazetarinë e pavarur dhe për mua, prandaj  e pres përkrahjen e njerëve të vendit tim që të më votojnë “Evropiani i Vitit 2022”  duke klikuar në foton time dhe me një like vota numërohet, kështu është procedura.

Gazetarinë e Gjelbër vendosa ta themelojë si pasojë e degradimit të vazhdueshëm të mjedisit dhe shkatërrimit të natyrës, ndërsa institucionet tona nuk po vepronin drejt për ta ndryshuar gjendjen. Me raportimet mjedisore institucionet tona jo vetëm që po ndërgjegjësohen për vendimet e tyre, por i mbajmë zyrtarët para përgjegjësisë për vendimet e tyre apo mos veprimet,sepse nuk kanë bërë asgjë dhe as nuk po bëjnë. Me gazetarinë e gjelbër po ndikojmë edhe te qytetarët dhe veprimet tyre që kanë në mjedis.

Jam shumë e gëzuar dhe e nderuar që BE-ja më ka kandiduar si “Evropiani i Vitit 2022” e pres përkrahjen tuaj dukë më votuar si “Evropiani i Vitit 2022”  në linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/photo?fbid=357700829730070&set=pcb.357717959728357

Ju faleminderit për votën tuaj si dhe mbështetjen për mua dhe gazetarinë e gjelbër!

Leave a Reply