Pantera e zezë dhe leopardi në lidhje: Takoni Romeon e Gjulietën nga Karnataka

Më të rejat

Fotografi indian Mitun Hunugund kaloi gjashtë ditë në Karnataka, në lumin Kabina, derisa kapi një skenë të përsosur, të rrallë.

Fotografi indian Mitun Hunugund kaloi gjashtë ditë në Karnataka, në lumin Kabina, derisa kapi një skenë të përsosur, të rrallë. Ai arriti të fotografojë së bashku një leopard femër dymbëdhjetë vjeç dhe një panterë të zezë tetëvjeçar. Të dy kanë qenë partnerë për katër vjet.

Një nga dy fotot e mahnitshme të këtij çifti tregon Sajan, një panterë që peshon rreth 120 kilogramë, duke qëndruar në hije të partnerit të tij 89 kilogramë Kleopatra. Fotografia e dytë tregon një çift në dashuri, duke pushuar në një pemë.

Saj dhe Kleopatra kanë edhe një këlysh tetë muajsh./bbgreenkosova

Burimi: National Geographic
Foto: Profimedia/ mediadrumworld

Leave a Reply